Dobro došli u Kafanu "Dobro jutro" - Zatvorena
+16
onill
tanana
Sale
border
sanvale
alfa
SVOXY
suma.ker
burton
Lala
Hammer
JAHORINA
gagi
gabrijelos
supra
info-jahorina
20 posters
Jahorinski Forum :: OFF TOPIC :: Kafana
Strana 17 od 31
Strana 17 od 31 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 24 ... 31
Re: Dobro došli u Kafanu "Dobro jutro" - Zatvorena
suma.ker ::javi se ako hoces da da ides HammiHammer ::Supra šta je sa zdravljem ? Da pošaljem neku mladu i lepu borderku da te leči
suma.ker pita kad je četvrtak.....a verujem da ide SVOXY, Beba.....i ko još...ne znam, a možda bi mogao i ja
mislim o tome...mada sam skoro došao sa Jahorine...javim ti se sutra...
Moj savjet ti je da prvi spust umjesto tanjira staviš skije na rame i pješaka do gore ili bar do pola da zagriješ fino koljeno.suma.ker ::ja moju zenu puskom ne mogu naterati na skije!!!!!! nije to tako ni lose ...a sto se zdravlja tice ja cu tek gore opet testirati koleno!!! Na fudbalu za vikend se pokazalo ok... no jedno je fuca a drugo skijanje!!
Ma nema on snage za uzbrdo za njega je samo nizbrdica .Uzbrdo bi si popeo samo radi kartona PIVA i niceg vise PIVO,PIVO,PIVO
SVOXY- Member
- Broj poruka : 124
Godina : 48
Mjesto : Novi Sad
Hobi : Bord
Datum upisa : 28.12.2008
Veliki dio problema s koljenom se moze rjesiti tako da misice koji drze koljeno uvjezbas do besvijesti i da oni drze koljeno
ali to se nemoze za 2 dana
instant rjesenja su mozda neki steznik, deep-heat krema za zagrijavanje prije i deep relief krema poslije ili neki hladan oblog poslije skijanja
a kad sezona zavrsi onda na servis, prvo dobro odmoriti koljeno bez nogometa trcanja i fitnesa i sl. pa onda pregled kod nekog dobrog doktora pa poslije zaljeciti i prije iduce sezone dobro se pripremiti
alaj ga oduzi,
ali bavim se nogometom poluprofesionalno (2 i 3 HNL) i imao sam problema s koljenima i preporuke su bile cak i operacije ali nisam se dao operirati i uspio sam rjesiti stvar i sad normalno igram i skijam, ponekad laksi problemi ali sam discipliniran oko pripreme
instant rjesenja su mozda neki steznik, deep-heat krema za zagrijavanje prije i deep relief krema poslije ili neki hladan oblog poslije skijanja
a kad sezona zavrsi onda na servis, prvo dobro odmoriti koljeno bez nogometa trcanja i fitnesa i sl. pa onda pregled kod nekog dobrog doktora pa poslije zaljeciti i prije iduce sezone dobro se pripremiti
alaj ga oduzi,
ali bavim se nogometom poluprofesionalno (2 i 3 HNL) i imao sam problema s koljenima i preporuke su bile cak i operacije ali nisam se dao operirati i uspio sam rjesiti stvar i sad normalno igram i skijam, ponekad laksi problemi ali sam discipliniran oko pripreme
Slažem se sa gabri, dobra krema i steznik, a kasnije fisioterapia jedina solucija.
Ali jesi ga vidio, izgleda kao ja, on bi da se najede i napoji, a kasnije da zalegne, pa kad ustane opet da se najede, pa onda da se zaleti ko križaj, poleti, opet zasjedne, odmori, pa ponovo najede, zalije, uz koju masažu ljepše polovine..... i tako u krug. Meni izgleda tako :buehehe: kao da ga poznajem :biggrin:
Ali jesi ga vidio, izgleda kao ja, on bi da se najede i napoji, a kasnije da zalegne, pa kad ustane opet da se najede, pa onda da se zaleti ko križaj, poleti, opet zasjedne, odmori, pa ponovo najede, zalije, uz koju masažu ljepše polovine..... i tako u krug. Meni izgleda tako :buehehe: kao da ga poznajem :biggrin:
bome i ja nekad znam odem na skijanje i prije skijanja ja na vagu i zabiljezim i kad se vratim uvijek se cudim
kao bio sam na aktivnom odmoru a uvijek zaboravim cevape grah sarmu i ostalo
kao bio sam na aktivnom odmoru a uvijek zaboravim cevape grah sarmu i ostalo
JAHORINA nas obilazi ali nista ne pise
jadan nemoze procitati sve nase gluposti sto smo ih pisali dok ga nije bilo
jadan nemoze procitati sve nase gluposti sto smo ih pisali dok ga nije bilo
Sta sve covek moze da uradi radi skijanja :cincin: :cincin: Sta se desava na planini jeli ima nekih novosti javi nam se Jahorina
SVOXY- Member
- Broj poruka : 124
Godina : 48
Mjesto : Novi Sad
Hobi : Bord
Datum upisa : 28.12.2008
evo me druže tu sam spremam slike od danas čekaj samo da ih vidiš, vidim dolazite ako ako
JAHORINA- Info Jahorina Forum
- Broj poruka : 2080
Godina : 54
Mjesto : JAHORINA
Hobi : SKIJANJE
Ski/Bord : ski
Datum upisa : 24.12.2008
JAHORINA ::evo me druže tu sam spremam slike od danas čekaj samo da ih vidiš, vidim dolazite ako ako
Kod mene nema ako
Sutra samo jos pisem sl. dan na poslu i dolazim
Slike s Jahorine ili sa dolomita
prvo sa Jahorine
kaze mi lega da je jutros do 12, 1h bilo ko iz bajke
Slike što je objavio Jahorina, potvrđuju jutrošnju bajku
Pa gdje si Hameru nema te nismo se odavno čuli, jel dolaziš ovaj vikend
Tu sam...natrčim da vas čitam....kad stignem i pišem.....ma kako sam se vratio sa Jahorine, stisli sa poslom...sad je malo lakše ali prošla sedmica je bila pakao....
Da li dolazim, ne znam...želim da dođem samo još ako uspem da usaglasim sve obaveze koje imam...sutra ću znati
Kako je bilo na 'talijanskom snijegu ?
Da li dolazim, ne znam...želim da dođem samo još ako uspem da usaglasim sve obaveze koje imam...sutra ću znati
Kako je bilo na 'talijanskom snijegu ?
ma sve izbjegavam da komentarišem biće da se preseravam al sve u svemu nisam imao sreće. Prvi dan nije radilo ništa zbog prevelkog snijega i mogućnosti lavine, drugi dan u Falcadeu radile samo dvije žičare meke staze pa sam oko 10 sati prešao u Santa lusiu a tamo je bila već druga priča, treći dan smo se odlučili za izlet u Veneciju, četverti obaveze u Ljubljani i nazad.. Loša sreća
jeli opet u planu neki grupni izlet do jahe ili dolaziš solo?
gagi- Jahorina | Info Forum
- Broj poruka : 963
Ski/Bord : bord
pitanje za Hammera...gagi ::jeli opet u planu neki grupni izlet do jahe ili dolaziš solo?
gagi ::jeli opet u planu neki grupni izlet do jahe ili dolaziš solo?
ako mene pitaš...dolaze SVOXY, žena u njega i suma.ker...pa me suma.ker zove da se priključim....sutra ću znati da li je izvodljivo....
Jahorina, jbg.....loša sreća....ali bar je dupe vidilo puta malo promene svima godi
znači postoje dobre šanse da se baci još koja žica do kraja ove ne tako loše sezone?
po meni...ovo je odlična sezona iskreno se nadam još bar jednom vikendu.....ako ne ovaj...onda jedan od narednih.....verujem da i ti imaš sličan plan?
čitaš mi misli druže moj...
još ako ponovo uspemo da izdogovaramo zajednički vikend onda će stvarno ispasti dobra sezona...
ali obavezno da se završi sa sačem i :cincin: i :ole:
eto druze i ja sam se bavio fudbalom nekad i to profesionalno!!!! i to sam bio golman a samim tim kolena vuku neke posledice iztih dana!!!! tu pomoci nema !!! zagrevanje kreme steznici sve je to ok ali kad nabacis 20kg a imas vec ostecene zglobove pomoci nema... jedino na svezinu prva dva dana sve posle toga je mucenjegabrijelos ::Veliki dio problema s koljenom se moze rjesiti tako da misice koji drze koljeno uvjezbas do besvijesti i da oni drze koljeno
alaj ga oduzi,
Strana 17 od 31 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 24 ... 31
Similar topics
» Kafana "Jahorina 2010" - Zatvorena
» Kafana "Jahorina" - Zatvorena
» suprina krčma - kotlić... čorba... jagnjetina... pićence... prasence..
» Dobrodošli na Info Jahorina Forum
» Dobro došli na nov Info Jahorina Forum
» Kafana "Jahorina" - Zatvorena
» suprina krčma - kotlić... čorba... jagnjetina... pićence... prasence..
» Dobrodošli na Info Jahorina Forum
» Dobro došli na nov Info Jahorina Forum
Jahorinski Forum :: OFF TOPIC :: Kafana
Strana 17 od 31
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|