Dobro došli u Kafanu "Dobro jutro" - Zatvorena
+16
onill
tanana
Sale
border
sanvale
alfa
SVOXY
suma.ker
burton
Lala
Hammer
JAHORINA
gagi
gabrijelos
supra
info-jahorina
20 posters
Jahorinski Forum :: OFF TOPIC :: Kafana
Strana 16 od 31
Strana 16 od 31 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 31
Re: Dobro došli u Kafanu "Dobro jutro" - Zatvorena
jel danas petak? uh kad ce vise SVOX pravi palacinke sledeci vikend na Jasi .. pozvani ste svi!!!!
evo me konačno se vrnuh svojoj kućiciiii ....
JAHORINA- Info Jahorina Forum
- Broj poruka : 2080
Godina : 54
Mjesto : JAHORINA
Hobi : SKIJANJE
Ski/Bord : ski
Datum upisa : 24.12.2008
Kako je bilo druže? Jesu li se jeli pizzoccheri? Srećan ti 8 Mart :biggrin:JAHORINA ::evo me konačno se vrnuh svojoj kućiciiii ....
ujutro ću utiske umoran sam hiljdu i kusur kilometara umor savladao... Srećan i tebi 8. mart
JAHORINA- Info Jahorina Forum
- Broj poruka : 2080
Godina : 54
Mjesto : JAHORINA
Hobi : SKIJANJE
Ski/Bord : ski
Datum upisa : 24.12.2008
E neka je , samo da zna da dolazimo u Cetvrtak sjutra i da nam obezbedi sunce preko vikenda Pozdrav za celu ekipu, bice mi drago da se opet svi sretnemo ali u vecem broju ... Bili smo prosli vikend na Brezovici kakvo ludilo za nepoverovati a ovaj na staru dobru Jahorinu I zelim da cestitam svim forumasicam-a osmi mart . Dali su spustili cenu smestaja i ski pasa?
SVOXY- Member
- Broj poruka : 124
Godina : 48
Mjesto : Novi Sad
Hobi : Bord
Datum upisa : 28.12.2008
SVOXY :: Pozdrav za celu ekipu, bice mi drago da se opet svi sretnemo ali u vecem broju ... Bili smo prosli vikend na Brezovici kakvo ludilo za nepoverovati a ovaj na staru dobru Jahorinu
Ja uzurbano radim i svim silama da se posao napravi unaprijed i da se nekako uspijem pojaviti za vikend na ljepotici da se malo
Dobar VI dan
biće skijanja i bordanja za vikend uh.....možda bi se moglo nvrnuti...hm.....
biće skijanja i bordanja za vikend uh.....možda bi se moglo nvrnuti...hm.....
suma.ker ::jel danas cetvrtak????
Nije ali bi mogao uskoro doci
uh.....ako počnem da mislim o četvrtku.... suma.ker ko sve ide ?
Zdravo svima
hammeru zašto pitaš šumija ko sve ide, pitaj svoxija jer izgleda da ovaj put on organizuje i pravi PALČINKE
blago vama kad vas služi zdravlje
hammeru zašto pitaš šumija ko sve ide, pitaj svoxija jer izgleda da ovaj put on organizuje i pravi PALČINKE
Supra šta je sa zdravljem ? Da pošaljem neku mladu i lepu borderku da te leči
suma.ker pita kad je četvrtak.....a verujem da ide SVOXY, Beba.....i ko još...ne znam, a možda bi mogao i ja
suma.ker pita kad je četvrtak.....a verujem da ide SVOXY, Beba.....i ko još...ne znam, a možda bi mogao i ja
moje su sanse 51% ali ovaj 1 mnogo znaci
sutra cu znati tocnije
sutra cu znati tocnije
Zeza me kičma. Vidiš da sam ove godine samo tri dana bordao a snijga oko mene prako 2 metra. Možda sledeći vikend skoknem na Davos ali više zbog ribs nego zbog bordanja.Hammer ::Supra šta je sa zdravljem ? Da pošaljem neku mladu i lepu borderku da te leči
za sada SVOXY +svoxyca i jaHammer ::uh.....ako počnem da mislim o četvrtku.... suma.ker ko sve ide ?
pa ja zbog palacinka i idem... a mozda i sac uletisupra ::Zdravo svima
javi se ako hoces da da ides HammiHammer ::Supra šta je sa zdravljem ? Da pošaljem neku mladu i lepu borderku da te leči
u blizini Jahorine na izvoristu reke Miljacke postoji jedan dobar ribnjak .....Odlicna pastrmkasupra ::Zeza me kičma. Vidiš da sam ove godine samo tri dana bordao a snijga oko mene prako 2 metra. Možda sledeći vikend skoknem na Davos ali više zbog ribs nego zbog bordanja.Hammer ::Supra šta je sa zdravljem ? Da pošaljem neku mladu i lepu borderku da te leči
ma navices taj 1% .. kad pogledas web cam sam se stvorigabrijelos ::moje su sanse 51% ali ovaj 1 mnogo znaci
sutra cu znati tocnije
Zeza me kičma. Vidiš da sam ove godine samo tri dana bordao a snijga oko mene prako 2 metra. Možda sledeći vikend skoknem na Davos ali više zbog ribs nego zbog bordanja.[/quote]
Kad popijes 3-4 vruce kuvane rakijice kicma se skroz opusti .... Supra ja SVOXYjeve palacinke ne bih propustio nizasta na svetu... pali auto i dolazi!!!!
ps... pravi i slatke i slane!!!
Kad popijes 3-4 vruce kuvane rakijice kicma se skroz opusti .... Supra ja SVOXYjeve palacinke ne bih propustio nizasta na svetu... pali auto i dolazi!!!!
ps... pravi i slatke i slane!!!
suma.ker ::ma navices taj 1% .. kad pogledas web cam sam se stvorigabrijelos ::moje su sanse 51% ali ovaj 1 mnogo znaci
sutra cu znati tocnije
ne zeli ukleti ali taj jedan se pretvorio u 49
znaci 99% da u cetvrtak navecer stizemo ja i moja bolja polovica koja prvi put dolazi na skijanje
nju u skolu a ja na cevape
gabrijelos ::suma.ker ::ma navices taj 1% .. kad pogledas web cam sam se stvorigabrijelos ::moje su sanse 51% ali ovaj 1 mnogo znaci
sutra cu znati tocnije
ne zeli ukleti ali taj jedan se pretvorio u 49
znaci 99% da u cetvrtak navecer stizemo ja i moja bolja polovica koja prvi put dolazi na skijanje
nju u skolu a ja na cevape
Blago vama služi vas zdravlje a bogami i ljubav!
Za školu se obrati JAHORINI - Škola skijanja
Ove ćevape sigurno si pomenuo radi provokacije, ali ajde praviću se lud.
Da bi izbjegao sve te komplikacije baci se sa ljepšom polovinom na nova iskustva.. na SNOWBORD!!!
ja moju zenu puskom ne mogu naterati na skije!!!!!! nije to tako ni lose ...a sto se zdravlja tice ja cu tek gore opet testirati koleno!!! Na fudbalu za vikend se pokazalo ok... no jedno je fuca a drugo skijanje!!
Strana 16 od 31 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 31
Similar topics
» Kafana "Jahorina 2010" - Zatvorena
» Kafana "Jahorina" - Zatvorena
» suprina krčma - kotlić... čorba... jagnjetina... pićence... prasence..
» Dobrodošli na Info Jahorina Forum
» Dobro došli na nov Info Jahorina Forum
» Kafana "Jahorina" - Zatvorena
» suprina krčma - kotlić... čorba... jagnjetina... pićence... prasence..
» Dobrodošli na Info Jahorina Forum
» Dobro došli na nov Info Jahorina Forum
Jahorinski Forum :: OFF TOPIC :: Kafana
Strana 16 od 31
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|