Prva Info Jahorina Kafana - Zatvorena
+16
peggy-jahorina
elefante
FIORE
tanana
luca
onilll
SVOXY
shaolin_master
Hammer
alfa
gabrijelos
suma.ker
JAHORINA
supra
gagi
info-jahorina
20 posters
Jahorinski Forum :: OFF TOPIC :: Kafana
Strana 24 od 30
Strana 24 od 30 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30
Re: Prva Info Jahorina Kafana - Zatvorena
Lala ::suma.ker ::teska amnezija... sutra dan popodne nisam mogao pronaci kucu u kojosam bio smesten da ne bi dobrih ljudi usput koji me uputise na pravu adresu
joj što mi je ovo poznato :lol: :lol:
srećom pa si našao na pravu osobu koja te uputila.....
a ovo je bilo jutro posle:
ž
lečenje redbullom i kafom
slika govori vise od reci !!! ni 5 medicinarki mi nebi pomoglo taj dan!!!!
a borderki cemo preneti pozdrave!!
a borderki cemo preneti pozdrave!!
uspeo si da napraviš celu jednu i po žicu odličan ti je recept, tekila gašena pivom :ole:
hammeru zar ti je trebalo dva dana da dođeš sebi? zabrnio si me!
aaaaaaaaa nadoknadio sam zice u nedelju!!!! a mi smo se ovde svi prepali za tebe ( mislilo sam da ti je borderka dosla glave) :lol:
supra ::hammeru zar ti je trebalo dva dana da dođeš sebi? zabrnio si me!
Došao sa puta oko 22h i priprema za posao....juče radio do 23h, ali na terenu.....i jutros se redovno prijavio
ma bilo je odlično...upala mišića i sve po redu, ali rakija sve leči....
Jahorina je održao lekciju iz skijanja i hoće da se takmiči sa nama neiskusnim borderima.....rekao sam može, ali samo sa Suprom
Samo da se zna da nisu SMJELI da se trkaju
JAHORINA- Info Jahorina Forum
- Broj poruka : 2080
Godina : 54
Mjesto : JAHORINA
Hobi : SKIJANJE
Ski/Bord : ski
Datum upisa : 24.12.2008
jeste!!! razbezali su se po planini , ni ratrakom ih nebi skupili( borderi)JAHORINA ::Samo da se zna da nisu SMJELI da se trkaju
Čuj to, pa logično je da je na skijama brži, dovoljno je samisliti kako bi izgledao pad skijaša, a kako bordera, brzinom 140km... Nego da biramo extremne uslovu.. off... maglu... snijeg... park... Ha, zamisli skijaša u parku, meni su smiješni... ::Hammer ::supra ::hammeru zar ti je trebalo dva dana da dođeš sebi? zabrnio si me!
Došao sa puta oko 22h i priprema za posao....juče radio do 23h, ali na terenu.....i jutros se redovno prijavio
ma bilo je odlično...upala mišića i sve po redu, ali rakija sve leči....
Jahorina je održao lekciju iz skijanja i hoće da se takmiči sa nama neiskusnim borderima.....rekao sam može, ali samo sa Suprom
apsolutno netačno nismo znali ja još uvek orem sa bordom, verujem da sam mnoooooogo brži na skijama, ali ne odustakem od borda.... ali nećemo da se trkamo nego da uživamo kruška....sač
Završavama sve je Supra rekao :
"Čuj to, pa logično je da je na skijama brži," :cincin: :ole:
Da ste mi živi i zdravi :cincin: :ole: odoh da probam suma.ker-ov recept tekila i pivo kumčetu rođendan, red je da se malo zalije
Logično, dovoljno je pogledati spust u Wengenu ili onaj u Kicbilu gde se Albreht razbio i sve je jasno.JAHORINA ::Završavama sve je Supra rekao :
Znači samo sta brži, sve ostalo smo mi
supra ::Logično, dovoljno je pogledati spust u Wengenu ili onaj u Kicbilu gde se Albreht razbio i sve je jasno.JAHORINA ::Završavama sve je Supra rekao :
Znači samo sta brži, sve ostalo smo mi
Da li postoji teža spust staza od Kicbila ? Skidam kapu sve i jednom koji je sprašio spust!
Hammer ::suma.ker ::SVOXY ::Evo mi upravo stigli sa Jahorine ,bilo je fenomenalno .... domacin nas je docekao svaka mu cast ,drustvo za desetku ,cuge koliko hoces a hranu necu ni da komentarisem sve ste videli na slikama..,toliko je bilo dobro da danas niko od nas nista usta nije stavio do vecere ..Sledeci put se nadam da ce nas biti bar tri puta toliko pa da podignemo Jahorinu na noge :cincin: :cincin: :cincin: .Pozdravljam prijatelje iz Osjeka,Sarajeva,Beograda ,Novog Sada i Futoga ,,,,i naravno naseg domacina SASHU. DA OVI SUSRETI POSTANU TRADICIONALNI ,.
sta reci kad je covek sve rekao!!!!
Mogu samo da se pridružim pohvalama.....klopa...usluga...smeštaj i da pozdravim domaćina Sašu i obavezno Deku
Šta reći osim SVAKA VAM ČAST NA GOSTOPRIMSTVU!!
Pozdrav za kompletnu weekend bandu a poseban pozdrav za jagnje;)
Lala- Junior Member
- Broj poruka : 35
Mjesto : Futog
Ski/Bord : Bord
Datum upisa : 28.01.2009
Postoji, definitivno Wengen.... bio sam i vjeruj mi da ni jedan od onih skijaša nije normalan.Hammer ::
Da li postoji teža spust staza od Kicbila ? Skidam kapu sve i jednom koji je sprašio spust!
nisam imao priliku da gledam in vivo....ali i ono što sam vidio na TV led krv u venama...
par kruski zaceli sve!!!!Hammer ::e "bem ti kočnice......ovo je mnoooooogo bolelo....
suma.ker ::kad se napijes od kruske zajeban je i bebi ski lift
xaxaxaxa...samo extremno :lol: :lol:
Lala- Junior Member
- Broj poruka : 35
Mjesto : Futog
Ski/Bord : Bord
Datum upisa : 28.01.2009
da da druze... trebalo bi na pocetnim stanicama uvesti dreger pored rampe za ski pasLala ::suma.ker ::kad se napijes od kruske zajeban je i bebi ski lift
suma.ker ::da da druze... trebalo bi na pocetnim stanicama uvesti dreger pored rampe za ski pasLala ::suma.ker ::kad se napijes od kruske zajeban je i bebi ski lift
nekima ni dreger ne pomaže.... Lala je trezan u subotu pokosio jelku.....ko zna šta je mislo od jelke da je
Hammer ::suma.ker ::da da druze... trebalo bi na pocetnim stanicama uvesti dreger pored rampe za ski pasLala ::suma.ker ::kad se napijes od kruske zajeban je i bebi ski lift
nekima ni dreger ne pomaže.... Lala je trezan u subotu pokosio jelku.....ko zna šta je mislo od jelke da je
Strana 24 od 30 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30
Similar topics
» prva godisnjica Jahorina-info se blizi...
» Kafana "Jahorina 2010" - Zatvorena
» Kafana "Jahorina" - Zatvorena
» Bravo za www.info-jahorina.net
» Info Jahorina Slike ©
» Kafana "Jahorina 2010" - Zatvorena
» Kafana "Jahorina" - Zatvorena
» Bravo za www.info-jahorina.net
» Info Jahorina Slike ©
Jahorinski Forum :: OFF TOPIC :: Kafana
Strana 24 od 30
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu