Prva Info Jahorina Kafana - Zatvorena
+16
peggy-jahorina
elefante
FIORE
tanana
luca
onilll
SVOXY
shaolin_master
Hammer
alfa
gabrijelos
suma.ker
JAHORINA
supra
gagi
info-jahorina
20 posters
Jahorinski Forum :: OFF TOPIC :: Kafana
Strana 23 od 30
Strana 23 od 30 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 26 ... 30
Re: Prva Info Jahorina Kafana - Zatvorena
SVOXY ::Evo mi upravo stigli sa Jahorine ,bilo je fenomenalno .... domacin nas je docekao svaka mu cast ,drustvo za desetku ,cuge koliko hoces a hranu necu ni da komentarisem sve ste videli na slikama..,toliko je bilo dobro da danas niko od nas nista usta nije stavio do vecere ..Sledeci put se nadam da ce nas biti bar tri puta toliko pa da podignemo Jahorinu na noge :cincin: :cincin: :cincin: .Pozdravljam prijatelje iz Osjeka,Sarajeva,Beograda ,Novog Sada i Futoga ,,,,i naravno naseg domacina SASHU. DA OVI SUSRETI POSTANU TRADICIONALNI ,.
sta reci kad je covek sve rekao!!!!
sumnjiv mi je sto se nejavlja.. mada mozda je resenje u povratku sa Jahorine :buehehe: :buehehe: . imao je lepo drustvo u povratku kucisupra ::nego gdje nam je hammer, da ga niste negdje zatrpali?
jbt Supra možda da forum krene i u provodadžisanje...vidiš da je dobro počelo
gagi- Jahorina | Info Forum
- Broj poruka : 963
Ski/Bord : bord
Datum upisa : 24.12.2008
dobra ideja,, bio bih online 24h!!!! nego gagi jesi ti pobedio nekog za vikend?
Pa i ti si imao zanimljivo drustvo do kuce Suma.keru... ne hvalis se
SVOXY- Member
- Broj poruka : 124
Godina : 48
Mjesto : Novi Sad
Hobi : Bord
Datum upisa : 28.12.2008
jesam druže,ali izgubio sam 1/4 finale...suma.ker ::dobra ideja,, bio bih online 24h!!!! nego gagi jesi ti pobedio nekog za vikend?
dobro je to... sledeci put moras pred takmicenje na duze visinske pripreme sa dodatkom kruske....
Čuj nije blizusuma.ker ::nazalost meni je vikend jedina alternativa a i nije mi bas blizu nekih 300kmtanana ::suma.ker ::bio sam prosle nove god... ali mi se cini da su sad poljice bile mnogo opterecenijetanana ::eee vidi se da nisi bio pocetkom januara, a onda bi ti ovo danas izgledalo kao da nema nikog na zici
ja nisam dobro shvatila, ti si mislio na guzvu za vikend, a ja sam bila danas i nije se cekalo duze od par minuta na zicu
vikendom je uvijek guzva, jos ako je lijepo vrijeme, zato ja obicno gledam da odem radnim danom
eh što meni nije Jahorina tako daneko da svaki vikend ručam tamo gde ste vi ovaj :ole:
uh kako sam se :ole: u petak tek danas sam dosao sebi rakija gasena pivom !!!
ma dobar si ti...
probaj tekilu gašenu pivom...
tri dana ne dolaziš sebi...
uf bila je i tekila posle u kafeugagi ::ma dobar si ti...
tad je već nastupila i amnezija kako vidim...
teska amnezija... sutra dan popodne nisam mogao pronaci kucu u kojosam bio smesten da ne bi dobrih ljudi usput koji me uputise na pravu adresu
suma.ker ::teska amnezija... sutra dan popodne nisam mogao pronaci kucu u kojosam bio smesten da ne bi dobrih ljudi usput koji me uputise na pravu adresu
joj što mi je ovo poznato :lol: :lol:
Lala- Junior Member
- Broj poruka : 35
Mjesto : Futog
Ski/Bord : Bord
Datum upisa : 28.01.2009
:buehehe: :buehehe: :cheers1:
vidim da vas je dobro udarilo par dana se poslije se prica o posljedicama
pitam se gdje ste nasli to "dobro drustvo " za put kuci izgleda da smo mi za Osijek isli nekim krivim putem :lol:
pitam se gdje ste nasli to "dobro drustvo " za put kuci izgleda da smo mi za Osijek isli nekim krivim putem :lol:
Dobro jutro.....
Lagano dolazim sebi od vikenda...
Što ja volem Jahorinu
Primećujem da se nakupilo materijala za isčitavanje, biće duga noć večeras
Lagano dolazim sebi od vikenda...
Što ja volem Jahorinu
Primećujem da se nakupilo materijala za isčitavanje, biće duga noć večeras
Naša zajednica više nije tako mala, sve smo brojniji....dobro nam došla Jelly :cincin:
jbg. stari iskusni Jahorinci...... :ole:gabrijelos ::vidim da vas je dobro udarilo par dana se poslije se prica o posljedicama
pa jos jedno puta 100supra ::mora da je bilo ovako
a SVOXY je u kafanici ubacivao krompirice kao kikiriki .joj jeste bio dobara klopa ispod peke ,Jahorina svaka cast!!!!!
supra ::Šta reći, slika sve govori, čak je Iphone završio u drugom planu
sve je završilo u drugom planu, osim snega i rakije
suma.ker ::SVOXY ::Evo mi upravo stigli sa Jahorine ,bilo je fenomenalno .... domacin nas je docekao svaka mu cast ,drustvo za desetku ,cuge koliko hoces a hranu necu ni da komentarisem sve ste videli na slikama..,toliko je bilo dobro da danas niko od nas nista usta nije stavio do vecere ..Sledeci put se nadam da ce nas biti bar tri puta toliko pa da podignemo Jahorinu na noge :cincin: :cincin: :cincin: .Pozdravljam prijatelje iz Osjeka,Sarajeva,Beograda ,Novog Sada i Futoga ,,,,i naravno naseg domacina SASHU. DA OVI SUSRETI POSTANU TRADICIONALNI ,.
sta reci kad je covek sve rekao!!!!
Mogu samo da se pridružim pohvalama.....klopa...usluga...smeštaj i da pozdravim domaćina Sašu i obavezno Deku
suma.ker ::sumnjiv mi je sto se nejavlja.. mada mozda je resenje u povratku sa Jahorine :buehehe: :buehehe: . imao je lepo drustvo u povratku kucisupra ::nego gdje nam je hammer, da ga niste negdje zatrpali?
Evo vraćama se lagano među žive, posao me juče i danas zatrpao...ali već se lakše diše
Istina, imao sam odlično društvo....jedna sjajna mlada borderka vraćala se sa nama u NS....zaista fenomenalno društvo i ja koristim priliku da je pozdravim tj. da ekipa iz NS prenesu pozdrave
Strana 23 od 30 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 26 ... 30
Similar topics
» prva godisnjica Jahorina-info se blizi...
» Kafana "Jahorina 2010" - Zatvorena
» Kafana "Jahorina" - Zatvorena
» Bravo za www.info-jahorina.net
» Info Jahorina Slike ©
» Kafana "Jahorina 2010" - Zatvorena
» Kafana "Jahorina" - Zatvorena
» Bravo za www.info-jahorina.net
» Info Jahorina Slike ©
Jahorinski Forum :: OFF TOPIC :: Kafana
Strana 23 od 30
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu