Kafana "jahorinska mecava"
+10
gagi
shaolin_master
Sale
alfa
JAHORINA
ThunderBird
gabrijelos
Hammer
suma.ker
supra
14 posters
Jahorinski Forum :: OFF TOPIC :: Kafana
Strana 23 od 32
Strana 23 od 32 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 32
Re: Kafana "jahorinska mecava"
dobro pitanje.
izgleda da je ova sezona pukla totalno, više ne pomaže ni lijepo vrijeme ni metar ipo snijega.
izgleda da je ova sezona pukla totalno, više ne pomaže ni lijepo vrijeme ni metar ipo snijega.
dobro jutro..sneg i dalje pada...
ili što bi Haso u onom vicu kad se iselio u Kanadu rekao...ova bela g.... i dalje padaju...tri lopate izlomih čisteći prilaz garaži
ili što bi Haso u onom vicu kad se iselio u Kanadu rekao...ova bela g.... i dalje padaju...tri lopate izlomih čisteći prilaz garaži
gagi- Jahorina | Info Forum
- Broj poruka : 963
Ski/Bord : bord
Datum upisa : 24.12.2008
dobro jutro
JAHORINA- Info Jahorina Forum
- Broj poruka : 2080
Godina : 54
Mjesto : JAHORINA
Hobi : SKIJANJE
Ski/Bord : ski
supra ::
Nema narod novca Supra...
Za 5 dana na Jahorini trebaš 500 KM (malo skromniji da budeš kada si gore) što je u neku ruku prosječna plata u BiH (manite se "zvaničnih" navoda)...
Ko će dati mjesec dana rada za 5 dana na planini??? NIKO!
ThunderBird- Senior Member
- Broj poruka : 494
Godina : 37
Mjesto : Derventa
Hobi : Bike, Bord, Photo
Ski/Bord : Daska 4 life
Datum upisa : 03.03.2009
Ako JAHORINA potvrdi ovih 500KM onda se slažem sa tobom.ThunderBird ::
Nema narod novca Supra...
Za 5 dana na Jahorini trebaš 500 KM (malo skromniji da budeš kada si gore) što je u neku ruku prosječna plata u BiH (manite se "zvaničnih" navoda)...
Ko će dati mjesec dana rada za 5 dana na planini??? NIKO!
Ja sam na Jahorini ostavio oko 650KM (7 dana, dvije osobe, nova godina 2007e) što stvarno nije malo ni za mene koji ne znam šta ću sa parama
Ma zašto treba toliko nije mi jasno. Smještaj od evo recimo 10 evra za pet dana 50 evra, ski pass za pet dana 60 evra i to je sve skupa 110 evra.. E jedino neznam još za klopu i ostale rashode koliko treba ali 240 evra nije mala cifra za klopu i piće za pet dana
JAHORINA ::Na Jahorini su snižene cijene ski passova za 10 %. Cijene dnevnog ski pasa iznosi 35 km...
Možda je sada jeftinije ali MNOGI ljudi nemaju priliku birati kada će na godišnji...
Cjenovnik "Dva Javora"
Znači već imaš 35+55= 90KM
Gdje je danas da se jede i pije ( cijenu sobe je uračunat samo doručak od kojeg se ne možeš najesti)
Da popiješ danas 2 čaja i pojedeš jedan pristojan obrok, već si potrošio još 15-20 KM
90+15 (uzećemo donju granicu)= 105KM
Ja nemam više ništa reći...
Uglavnom idem samo sa jaranom i nema šanse da nam neko da jeftiniji smještaj jer smo uvijek 2-3-4 dana max. i na kraju ostajemo na spomenutoj cifri...
ThunderBird- Senior Member
- Broj poruka : 494
Godina : 37
Mjesto : Derventa
Hobi : Bike, Bord, Photo
Ski/Bord : Daska 4 life
Datum upisa : 03.03.2009
e pa druže, hotelski smještaj biraš najskuplju varijantu
Ziv je ziv je, umro nije
jbg...firma, rad kuci...ma ima da me nema poslednjih nedelja!
Pozdravljam ekipu foruma
jbg...firma, rad kuci...ma ima da me nema poslednjih nedelja!
Pozdravljam ekipu foruma
dobro jutro narode..
DOBRO JUTRO e ja odoh malo na smučkanje
oće ga, a i blizu mu jegabrijelos ::dobar vam dan
sasa uvijek odabire najbolje dane za skijanje
supra ::oće ga, a i blizu mu jegabrijelos ::dobar vam dan
sasa uvijek odabire najbolje dane za skijanje
bliza mu je staza no meni auto na parkingu!
supra ::ljudiiiiiiiii još malo pa nestalo!!!!!!!!!!!!
šta se radi? šumiiii?
evo radi se punom parom! zivot bez slobodnog vremena! Nista vise za ovu god skijanja
ja bio za vikend gore....snega kao u prici,u petak jako malo ljudi i staze savrsene,u subotu padao sneg a staze nisu bile uredjene ali se ipak jako lepo skijalo...sve u svemu mart postaje savrsen mesec za skijanje...
alfa- Full Member
- Broj poruka : 368
Datum upisa : 25.12.2008
kako sam se samo ubio danas skijajući na Bjelašnici. Sa vrha 8 puta ukupno 24,5 km za 3 sata, sve me boli..... Staze kao u priči nema dalje... Sutra Jahorini i to je to najvjerovatnije za ovu sezonu..
JAHORINAJAHORINA ::kako sam se samo ubio danas skijajući na Bjelašnici. Sa vrha 8 puta ukupno 24,5 km za 3 sata, sve me boli..... Staze kao u priči nema dalje... Sutra Jahorini i to je to najvjerovatnije za ovu sezonu..
Broj poruka: 1676
Godina: 39
Mjesto: JAHORINA
Hobi: SKIJANJE
Ski/Bord: ski
Datum upisa: 24.12.2008
dobro jutro narode...i vi koji vredno radite,a i oni koji samo skijaju...kantne im se istupile...
dobar vam dan
ja sam isto gotov za ovu sezonu, sredio sam skocni zglob na nogosu i sad sam miran
ja sam isto gotov za ovu sezonu, sredio sam skocni zglob na nogosu i sad sam miran
ja sam tek počeo sa sezonom skijanja i mogu vam reći da je extra
na nogometu
vidimo svi da je sad najbolje, mislim da je onaj tko je ovaj tjedan bio na Jahorini imao uvjete kao u raju
vidimo svi da je sad najbolje, mislim da je onaj tko je ovaj tjedan bio na Jahorini imao uvjete kao u raju
alfa ::Dobar dan....
mislim da je nekako vreme da se sabiraju utisci od ove sezone i iznose zapazanja.Kako smo nekako i poceli u kafani red je da se tu i privodi kraju.
Ova sezonaje pocela sa velikim ocekivanjima i nadanjima kao ni jedna pre ili se to meni cini.Letos nas je ovde bilo vise nego u sezoni i mislim da su se svi nadali da se konacno mnogo toga dobrog desava na nasoj Jahorini.Mislim da smo svi blago razocarani i sto se tice cena i zicara i poskupljenja i obrazlozenja za sve lose odluke koje su donesene.Konstantno dizanje cena se i ove godine obilo o glavu i obrazlozenja da skijanje nije za svakoga i ne mogu si svi to priustiti je tacno ali isto tako je i tacno da nije za svakoga da vodi i upravlja skijalistima.recesija,ukidanje viza,besparica je nesto na sta se moglo racunati i na nesto sto se znalo i pre sezone.Domaci gost,mislim na ex jugu,su gosti koji dolaze na jahorinu i prica o dovlacenju stranih gostiju je nesto sto je u narodu poznato kao pisanje uz vetar...Dok god se pravi jedan korak napred a onda i tri nazad,bojim se da ce svaka sezona biti sve losija i losija dok neko ozbiljan ne uzme sve to u svoje ruke.Nadam se da ce to biti sto pre i da to necemo docekati sa 80 godina kada nam ni recepcionerke iz Dva javora nece moci popraviti raspolozenje ma koliko kruski popili...uz nadu u bolje sutra ili prekosutra sve vas pozdravljam...zivi bili
Započeli jesmo u kafani, mada mislim da je bolje da je završimo u posebnoj temi?
Kasnije ću se dovezati i ja sa mojim neizbježnim kritikama.
Inače alf, druže stari, kako si mi?
Uskoro se vidimo, ako Bog da, jer supra više ne dolazi na Jahu zbog bordanja, nego zbog dobrog društva, svježeg zraka i normalnih ljudi.
J*** mi se za šestosjed i politiku.
Strana 23 od 32 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 32
Similar topics
» DEŠAVANJA NA JAHORINI
» Kafana "Jahorina 2010" - Zatvorena
» Kafana "Jahorina" - Zatvorena
» "Hypo three points" 8. međunarodni košarkaški kamp na Jahorini
» Ostrvo "Necker Island" i vila Richarda Bransona
» Kafana "Jahorina 2010" - Zatvorena
» Kafana "Jahorina" - Zatvorena
» "Hypo three points" 8. međunarodni košarkaški kamp na Jahorini
» Ostrvo "Necker Island" i vila Richarda Bransona