Kafana "jahorinska mecava"
+10
gagi
shaolin_master
Sale
alfa
JAHORINA
ThunderBird
gabrijelos
Hammer
suma.ker
supra
14 posters
Jahorinski Forum :: OFF TOPIC :: Kafana
Strana 12 od 32
Strana 12 od 32 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 32
Re: Kafana "jahorinska mecava"
supra ::Dobro jutro.
Imamo sniježni alarm za 27.12.2010
Pa sta nam to vrijedi?
ado- Member
- Broj poruka : 97
Mjesto : Sarajevo
Hobi : Kompjuteri i Snowboard
Ski/Bord : Blizzard Hero (vojnicka boja) :)
Datum upisa : 13.04.2009
supra ::to znači da će sledeće godine u ovo doba biti snijega
Do tada ... ko ziv ... ko mrtav
ado- Member
Mir Božiji.. Hristos se rodi ....
JAHORINA- Info Jahorina Forum
- Broj poruka : 2080
Godina : 54
Mjesto : JAHORINA
Hobi : SKIJANJE
Ski/Bord : ski
Datum upisa : 24.12.2008
VAISTINU SE RODI
gagi- Jahorina | Info Forum
- Broj poruka : 963
Ski/Bord : bord
I od mene sretan Bozic ... da mi budete zivi i zdravi i da i mene neko pozove na slavlje
ado- Member
Na Kozari duža skijaška sezona
PRIJEDOR - Skijaška sezona na Kozari ove i idućih godina trajaće znatno duže nego inače, jer je Planinarsko-skijaško društvo "Ljubijski rudar" nabavilo topove za proizvodnju snijega. Ovo je potvrdio predsjednik ovog društva Božo Grbić.
- Kozara je niska planina i sezona skijanja na njoj traje u prosjeku dvadesetak dana. Da bi postojeći kapaciteti bili u potpunosti iskorišćeni Planinarsko-skijaško društvo odlučilo je da produži sezonu skijanja nabavkom topova za proizvodnju snijega - rekao je Grbić.
On je dodao da su od slovenačkog proizvođača dobili tri topa za snijeg na lizing.
- Dva su stigla i već smo ih probali i funkcionišu dobro, a treći će stići ovih dana - istakao je Grbić.
Dodao je da je potrebno od tri do četiri dana da bi kompletnu stazu prekrili snijegom sa tri topa.
Ljubiteljima zimskih radosti na ruku je išao i snijeg, koji je počeo da pada u utorak ujutro tako da topovi neće morati da rade puno radno vrijeme, jer im je i priroda pomoći u proizvodnji snijega.
Poteškoće
Božo Grbić je istakao da, s obzirom na to da se topovi za snijeg na Mrakovici koriste prvi put, računaju na početne teškoće u savladavanju tehnike, kao što je upotreba, rukovanje i korišćenje, stanje vodozahvata, stanje rezerve vode, potrošnje, temperatura i drugih brojnih subjekata koji utiču na regularnu proizvodnju snijega. Grbić smatra da će te probleme ubrzo prevazići.
- Kozara je niska planina i sezona skijanja na njoj traje u prosjeku dvadesetak dana. Da bi postojeći kapaciteti bili u potpunosti iskorišćeni Planinarsko-skijaško društvo odlučilo je da produži sezonu skijanja nabavkom topova za proizvodnju snijega - rekao je Grbić.
On je dodao da su od slovenačkog proizvođača dobili tri topa za snijeg na lizing.
- Dva su stigla i već smo ih probali i funkcionišu dobro, a treći će stići ovih dana - istakao je Grbić.
Dodao je da je potrebno od tri do četiri dana da bi kompletnu stazu prekrili snijegom sa tri topa.
Ljubiteljima zimskih radosti na ruku je išao i snijeg, koji je počeo da pada u utorak ujutro tako da topovi neće morati da rade puno radno vrijeme, jer im je i priroda pomoći u proizvodnji snijega.
Poteškoće
Božo Grbić je istakao da, s obzirom na to da se topovi za snijeg na Mrakovici koriste prvi put, računaju na početne teškoće u savladavanju tehnike, kao što je upotreba, rukovanje i korišćenje, stanje vodozahvata, stanje rezerve vode, potrošnje, temperatura i drugih brojnih subjekata koji utiču na regularnu proizvodnju snijega. Grbić smatra da će te probleme ubrzo prevazići.
glassrpske
Pa ovo je vrhunac
na Kozari resili topove a Jahorina ce se zajebavati jos godinama dok ne resi to pitanje c c c c
na Kozari resili topove a Jahorina ce se zajebavati jos godinama dok ne resi to pitanje c c c c
alfa- Full Member
- Broj poruka : 368
Datum upisa : 25.12.2008
Gotovo sva skijalista su rijesila taj problem, ali ruku na srce, jahorini ni topovi ne bi pomogli - dzabe topovi kada je +10... ejjjjj +10!
supra ::Gotovo sva skijalista su rijesila taj problem, ali ruku na srce, jahorini ni topovi ne bi pomogli - dzabe topovi kada je +10... ejjjjj +10!
Slazem se!!! +10 je ipak +10.
Pricalo se je da ce ova sezona biti slaba ... ali ljudi su upotrijebili pogresnu rijec ... bolje bi bilo reci, da ce sezona biti katastrofalna!!!! Ovo je strava i uzas
Meni se iz dana u dan vise place ... nista, valja na more Gdje cemo ljudi? Hrvatska ili Crna GorA ili nesto 3?
I usput ... DOBRO JUTRO radni narode
ado- Member
u subotu popodne gospodin Jugo pravi oprostajnu veceru na na Jahorini.... Vreme je za sneg
nisu pobegli svi.... jednog sam ja stigao pred bozic i jos ga tamanim...Hammer ::Jutro
kafana prazna, cak su i jagnjici pobegli sa raznja
joj da je jedan dobro bi bilo joj pritisak samo što nije 200
JAHORINA- Info Jahorina Forum
- Broj poruka : 2080
Godina : 54
Mjesto : JAHORINA
Hobi : SKIJANJE
Ski/Bord : ski
moj ucinak od noove god je sledeci :JAHORINA ::joj da je jedan dobro bi bilo joj pritisak samo što nije 200
za novu godinu prase od 22kg a za bozic jagnje sa Zlatibora od 32 kg
od ponedeljka sam opet na strogoj dijetii nek niko ne pominje klempe i janjad narednih mesec dana
moj ucinak od noove god je sledeci :JAHORINA ::joj da je jedan dobro bi bilo joj pritisak samo što nije 200
za novu godinu prase od 22kg a za bozic jagnje sa Zlatibora od 32 kg
od ponedeljka sam opet na strogoj dijetii nek niko ne pominje klempe i janjad narednih mesec dana
Strana 12 od 32 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 32
Similar topics
» DEŠAVANJA NA JAHORINI
» Kafana "Jahorina 2010" - Zatvorena
» Kafana "Jahorina" - Zatvorena
» "Hypo three points" 8. međunarodni košarkaški kamp na Jahorini
» Ostrvo "Necker Island" i vila Richarda Bransona
» Kafana "Jahorina 2010" - Zatvorena
» Kafana "Jahorina" - Zatvorena
» "Hypo three points" 8. međunarodni košarkaški kamp na Jahorini
» Ostrvo "Necker Island" i vila Richarda Bransona
Jahorinski Forum :: OFF TOPIC :: Kafana