OTVORENJE SKIJAŠKE SEZONE 2009/2010..
+3
ThunderBird
Hammer
JAHORINA
7 posters
Strana 1 od 1
OTVORENJE SKIJAŠKE SEZONE 2009/2010..
Danas je na Jahorini zvanično otvorena skijaška sezona i sve je sijalo od reflektora televiziskih kamera i raznoraznih jednodnevnih i jednosezonskih gostiju koji su posjetili Jahorinu i koji je posjećuju samo kada ima neki prijem.. Danas je Jahorinu posjetio i velki broj gostiju onih koji su nažalost imali informaciju da će moći da uživaju u skijaškim sportovima ali su ostali uskraćeni zbog nedostatka snijega...
I pored pompeznog otvorenja sezone određen broj ljudi je danas radio, punom parom, i nisu slavili otvorenje s ciljem da završe započeto i obraduju sve "istinske" ljubitelje Jahorine..
Nažalost danas se niko nije dohvatio pitanje kako će i gdje će se, gosti koji se odluče doći na Jahorinu, parkirati sa vozilom i po kakvim će se putevima na Jahorini voziti ove sezone. Prije dva dana po platou Jahorine nije bilo ništa očišćeno a jutros, pred današnji događaj, nešto su očišćenji putevi po Jahorini ali ipak nedovoljno. Ovo je očišćeneo samo da bi se izbjegla kritika novinara i gostiju jel ono što stoji i danas kao činjenica jeste da se još uvjek NEZNA ko će i na koji način čistiti puteve po Jahorini. Neka i je na čast odgovornim onim koji misle da se samo putevi i parkinzi čiste pred i za vrijeme održavanja manifestacije otovrenja sezone..
Jahorina, 12.12.2009 - Velika podrška od info-jahorine ovim ljudima koji se bore kako bi se ispoštovao termin puštanje u rad šestosjeda.
[You must be registered and logged in to see this image.]
I pored pompeznog otvorenja sezone određen broj ljudi je danas radio, punom parom, i nisu slavili otvorenje s ciljem da završe započeto i obraduju sve "istinske" ljubitelje Jahorine..
Nažalost danas se niko nije dohvatio pitanje kako će i gdje će se, gosti koji se odluče doći na Jahorinu, parkirati sa vozilom i po kakvim će se putevima na Jahorini voziti ove sezone. Prije dva dana po platou Jahorine nije bilo ništa očišćeno a jutros, pred današnji događaj, nešto su očišćenji putevi po Jahorini ali ipak nedovoljno. Ovo je očišćeneo samo da bi se izbjegla kritika novinara i gostiju jel ono što stoji i danas kao činjenica jeste da se još uvjek NEZNA ko će i na koji način čistiti puteve po Jahorini. Neka i je na čast odgovornim onim koji misle da se samo putevi i parkinzi čiste pred i za vrijeme održavanja manifestacije otovrenja sezone..
Jahorina, 12.12.2009 - Velika podrška od info-jahorine ovim ljudima koji se bore kako bi se ispoštovao termin puštanje u rad šestosjeda.
JAHORINA- Info Jahorina Forum
- Broj poruka : 2080
Godina : 54
Mjesto : JAHORINA
Hobi : SKIJANJE
Ski/Bord : ski
Datum upisa : 24.12.2008
Re: OTVORENJE SKIJAŠKE SEZONE 2009/2010..
I pored dva sestosjeda, nizim (nadam se) cenama ovaj propust odvratice mnoge ljubitelje zimovanja i zaljubljenike Jahorine. Nadam se da ce neko reagovati u poslednjem casu (kod nas cesta pojava) i organizovati ciscenje prilaznih puteva, parkinga i puta kroz vikend naselje Sator! Zaista sramota!!!
Danas će se, na zahtjev gostiju, pustiti u rad ski lift Željo i to do pola staze.. Skijaši će se skijati na vlastitu odgovornost a OC Jahorina neće odgovarati za bilo kakve nastale povrede ili oštećenja opreme..
Hahaha, koja glupost, ovako se mogu skijati na njivi u selu...
ThunderBird- Senior Member
- Broj poruka : 494
Godina : 37
Mjesto : Derventa
Hobi : Bike, Bord, Photo
Ski/Bord : Daska 4 life
Datum upisa : 03.03.2009
samo se bojim da dodjem u cetvtak na pola metra snega ko prosle god 28.11 i da gospoda iz OC- a kazu boli nas kur..ac da palimo zice zbog 50 ljudi na planini... stim da smo dosli organizovano u hotel Bistrcu kod njih .. a evo dokaza kakv je bio dan i kako su staze bile uredjene
tako mi se dolazi strasno... ali sve sam blizi da vozim budjavi karaman greben i pancic 100% nego ovde da gledam u pasulj iako padne sneg!
tako mi se dolazi strasno... ali sve sam blizi da vozim budjavi karaman greben i pancic 100% nego ovde da gledam u pasulj iako padne sneg!
sigurno ce sasa sve saznati
ako padne dovoljno snijega pa moraju upaliti zice u petak
vidi Gabri u njega se i uzdam to mi je jedini tracak nade!gabrijelos ::sigurno ce sasa sve saznati
don vito corleone- Junior Member
- Broj poruka : 21
Godina : 39
Ski/Bord : Board
Datum upisa : 11.12.2009
Evo upravo sam razgovarao sa odgovornim u OC Jahorina vezano za naredni vikend. Tokom subote i nedelje radiće svi raspoloživi kapaciteti na Jahorini a u petak će najvjerovatnije raditi ski- liftovi a po potrebi i ostale žičare zavisno od broja gostiju.... Danas i sutra uređivanje staza... Toliko za sada
Nisam ni skuzio, svi raspolozivi kapaciteti
Nadam se i Praca pa cak mozda i sestoguz
Eto das mi jedan prst ja odmah cijelu ruku, hoce mozda biti promo cijena ski-passa
Nadam se i Praca pa cak mozda i sestoguz
Eto das mi jedan prst ja odmah cijelu ruku, hoce mozda biti promo cijena ski-passa
Znaci radice 3 ski lifta i 2 stara dvoseda... Gabri snega nema za pracu za nju jeminimum potreban metar snega!
bice guzve! Da je pustiti sestosed da rastereti planinu....
bice guzve! Da je pustiti sestosed da rastereti planinu....
Bogu hvala na tome...
Konacno je krenulo...
Konacno je krenulo...
ThunderBird- Senior Member
- Broj poruka : 494
Godina : 37
Mjesto : Derventa
Hobi : Bike, Bord, Photo
Ski/Bord : Daska 4 life
Datum upisa : 03.03.2009
Evo danas prvi skijaški dan, u funkciji je bio željin lift a negdej ok 12 časova i dvosjed Ogorjelica II. Ako se izuzmu takmičari takmičari ski kluba Jahorina na skijanju je bilo po slobodnoj procjeninegdje oko 30-ak ljudi...
Staze su drzale jedno 2 sata a onda su se raspadale, a skijasa 20-30
u subotu je bilo tako tesko skijanje, raspadnute staze i 20cm svjezeg snijega
nedjelja puno bolje ali jos uvijek to nije pravo skijanje
u subotu je bilo tako tesko skijanje, raspadnute staze i 20cm svjezeg snijega
nedjelja puno bolje ali jos uvijek to nije pravo skijanje
Similar topics
» Zvanicno otvaranje sezone OC Jahorina
» Skipass 2009-2010
» Snowboarad noviteti za 2009/2010
» Jahorina Live - Vijesti, Obavještenja, Informacije
» Ski raport - Zicare i stanje skijalista 2009/2010
» Skipass 2009-2010