Prva Info Jahorina Kafana - Zatvorena
+16
peggy-jahorina
elefante
FIORE
tanana
luca
onilll
SVOXY
shaolin_master
Hammer
alfa
gabrijelos
suma.ker
JAHORINA
supra
gagi
info-jahorina
20 posters
Jahorinski Forum :: OFF TOPIC :: Kafana
Strana 6 od 30
Strana 6 od 30 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30
SRETNA NAM NOVA SRPSKA GODINA
SVE NAJLEPSE SVIMA U NAREDNOJ GODINI !!! MNOGO PREDJENIH KM STAZA NA SVIM DASKAMA ZELI VAM VAS suma. ker
Re: Prva Info Jahorina Kafana - Zatvorena
Kakvo je stanje gore na Jahorini sve su prilike da ce rvanje u blatu biti sport broj jedan a skijanje i bordanje sport koji izumire
alfa- Full Member
- Broj poruka : 368
Datum upisa : 25.12.2008
JAHORINA- Info Jahorina Forum
- Broj poruka : 2080
Godina : 54
Mjesto : JAHORINA
Hobi : SKIJANJE
Ski/Bord : ski
Datum upisa : 24.12.2008
JAHORINA ::kviskoteka
i nadasve čuveni Oliver Mlakar......osoba C predstavite se
uvoziumo i krušku za posebne goste
e sad uvoz...pored jahorinske i krajiške.....ali ako su mlogo cijenjeni gosti..onda nije teško ni uvoziti (nadam se da nije tranzit preko Ukrajine)
Ma ne ne ne uvozna iz Foče
A kako stvri stoje svi forumi i sajtovi vezani za snijeg i zimske sportove moraće se prekvalifikavati u sajtove tipa kruška, jabuka, šljiva i sl .
a kad smo sa podneblja gde je razvijena kultura uživanja u sportu i voću...u zdravom tjelu, zdrav duh...
kao što reče supra, osnovna i najbitnija institucija KAFANA
kao što reče supra, osnovna i najbitnija institucija KAFANA
JAHORINA ::A kako stvri stoje svi forumi i sajtovi vezani za snijeg i zimske sportove moraće se prekvalifikavati u sajtove tipa kruška, jabuka, šljiva i sl .
istina
gagi- Jahorina | Info Forum
- Broj poruka : 963
Ski/Bord : bord
za nepoverovati
dans sam pratio jos jednom forumu :lol: kako su ljudi sjebani zbog vremena i razmisjsju dal da krenu na put i nisam mogao verovati kako ih admini ubedjuju da je vreme sjajno i bajno a sa druge strane javljju se ljudi koji su se vratili i daju utiske.... zanepoverovati... drago mi je stoje ovaj forum realan i objektivan sto se tice prognoze i stanja samo tako nastavite!!!! bice snega!!!!!
Nećemo ovde o drugim forumima. Naš forum će se držati jedne jedine teorije, a to je da uvjek da realnu informaciju, vremenskog, infrastrukturnog i biilo kojeg drugog stanja sa Jahorine.suma.ker ::dans sam pratio jos jednom forumu :lol: kako su ljudi sjebani zbog vremena i razmisjsju dal da krenu na put i nisam mogao verovati kako ih admini ubedjuju da je vreme sjajno i bajno a sa druge strane javljju se ljudi koji su se vratili i daju utiske.... zanepoverovati... drago mi je stoje ovaj forum realan i objektivan sto se tice prognoze i stanja samo tako nastavite!!!! bice snega!!!!!
naravno
tako je... ovde su prave informacije i original pice .Stvarno svaka cast jahorini na pravim informacijama koje nam dostavlja sa lica mesta!!!
jahorina je pravi meteorolog, mada se danas nije oglešavao. Mislim da je na putu, a i nema šta da se kaže, vrijeme je kakvo je
suma.ker ::dans sam pratio jos jednom forumu :lol: kako su ljudi sjebani zbog vremena i razmisjsju dal da krenu na put i nisam mogao verovati kako ih admini ubedjuju da je vreme sjajno i bajno a sa druge strane javljju se ljudi koji su se vratili i daju utiske.... zanepoverovati... drago mi je stoje ovaj forum realan i objektivan sto se tice prognoze i stanja samo tako nastavite!!!! bice snega!!!!!
slazem sa u potpunosti, bas sam i ja to pomislila (nevjerovatne razlike u komentarima kao da ne govore o istoj planini)
:roll: :roll: :roll:
tanana- Member
- Broj poruka : 132
Godina : 43
Datum upisa : 16.01.2009
Strana 6 od 30 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30
Similar topics
» prva godisnjica Jahorina-info se blizi...
» Kafana "Jahorina 2010" - Zatvorena
» Kafana "Jahorina" - Zatvorena
» Bravo za www.info-jahorina.net
» Info Jahorina Slike ©
» Kafana "Jahorina 2010" - Zatvorena
» Kafana "Jahorina" - Zatvorena
» Bravo za www.info-jahorina.net
» Info Jahorina Slike ©
Jahorinski Forum :: OFF TOPIC :: Kafana
Strana 6 od 30
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu