Kafana "Jahorina 2010" - Zatvorena
+10
info-jahorina
ado
gabrijelos
SVOXY
gagi
suma.ker
Hammer
alfa
ThunderBird
supra
14 posters
Jahorinski Forum :: OFF TOPIC :: Kafana
Strana 30 od 35
Strana 30 od 35 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35
Re: Kafana "Jahorina 2010" - Zatvorena
supra ::Šta sam ja vama rekao SP ima da zakačimo Njemačku ili Holandiju i eto ti.
Rezultat: Srbija 0:2 Nemačka
prolazimo 100% u drugi krug realno
i to jos nije sve jer imamo lepe sanse i za cetvrtfinale jer se ukrstamo sa grupom gde je engleska ,sad, alzir i slovenija
nije moglo bolje!
ovi su svi smesni za orlovesuma.ker ::supra ::Šta sam ja vama rekao SP ima da zakačimo Njemačku ili Holandiju i eto ti.
Rezultat: Srbija 0:2 Nemačka
prolazimo 100% u drugi krug realno
i to jos nije sve jer imamo lepe sanse i za cetvrtfinale jer se ukrstamo sa grupom gde je engleska ,sad, alzir i slovenija
nije moglo bolje!
sura druze Srbija je prva u grupi/// mani se prognoze pitaj francuze i rumunesupra ::Rezultat: Srbija 0:2 Nemačka
vec vidjeno
jer jedan Radomir Antic
a sto se igraca tice
deki stankovic. nemanja vidic bane ivanovic. milos krasix, lane jovanovic, nikola zigic su BOGOVI
VIDECE TE' ISPRED SKUPSTINE NA DOCEKU
....PA VU KOSARCI NAM LETOS NISU DAVALI SANSU SA KLINCUMA ZA PRVI KRUG PA SMO SREBRNI A U FUDBALU DOLAZI MEDALJA
a sto se igraca tice
deki stankovic. nemanja vidic bane ivanovic. milos krasix, lane jovanovic, nikola zigic su BOGOVI
VIDECE TE' ISPRED SKUPSTINE NA DOCEKU
....PA VU KOSARCI NAM LETOS NISU DAVALI SANSU SA KLINCUMA ZA PRVI KRUG PA SMO SREBRNI A U FUDBALU DOLAZI MEDALJA
I JOS JEDNA STVAR za K'L'F -a : KOSOVO JE SRCE SRBIJE....skijao sam tamo prosle godine Na BREZOVICI SKIJACU I OVE a to ti je prijatelju bas u srcu kosova i metohije i pitaj tamo siptare jel imaju mis Kosova kad dodjes na skijanje na srpskih 2500 metara nadmorske visine ps ( nisam ti to zaboravio
Ja znam da smo na zadnjem SP u fudbalu bili najgori, a za košarku da ne pričam, kupim kartu za EP, a oni ne uđoše u Arenu, svađaju se za loptu ejjjj. No coment!
pa kad su igrali kod mene u spensu nssupra ::Ja znam da smo na zadnjem SP u fudbalu bili najgori, a za košarku da ne pričam, kupim kartu za EP, a oni ne uđoše u Arenu, svađaju se za loptu ejjjj. No coment!
necete vverovati kakve sam ih pijane zaticao ja po gradu te takozvane kosarkase
zato su ih sve razjurili.... ovi novi klinci su extra..... harace svetom narednih 15 god
.....a Supra VERUJ MI ZA FUDBAL DA SMO U POLU FINALU
MOLIM TE AKO NE BUDEMO CITIRAJU ME SREDINOM JUNA OVDE NA POSTU JA CU SAM SEBE PORECI
Ne možeš tako da razmišljaš, a upravo ti klinci razmišljaju tako kao ti, pa zbog tolike sigurnosti i ponosa uvjek ga i p***e.suma.ker ::zato su ih sve razjurili.... ovi novi klinci su extra..... harace svetom narednih 15 god
Evo ti primjera. Ko je pobjedio svjetsko prvenstvo? Italija! Nemoj mi reći da je Italija jača i da je igrala bolji fudbal od Argentine, a vidi gdje je dogurala Italija, a gdje Argentina. Pazi da u poslednje vrijeme veću igru igraju faktori nego fudbaleri, penal, crveni i ode utakmica i sa njom prvenstvo. Evo ti Francusa, vidi samo kako su se provukli na svjetsko prvenstvo i sve će ti biti jasno. Doduše, ako si ti toliko siguran i ako ti moja logika nije promjenila mišljenje, onda igraj tiket, a ja ću da držim palčeve, pa ako prođe ima da častiš sačom
'supra ::Ne možeš tako da razmišljaš, a upravo ti klinci razmišljaju tako kao ti, pa zbog tolike sigurnosti i ponosa uvjek ga i p***e.suma.ker ::zato su ih sve razjurili.... ovi novi klinci su extra..... harace svetom narednih 15 god
Evo ti primjera. Ko je pobjedio svjetsko prvenstvo? Italija! Nemoj mi reći da je Italija jača i da je igrala bolji fudbal od Argentine, a vidi gdje je dogurala Italija, a gdje Argentina. Pazi da u poslednje vrijeme veću igru igraju faktori nego fudbaleri, penal, crveni i ode utakmica i sa njom prvenstvo. Evo ti Francusa, vidi samo kako su se provukli na svjetsko prvenstvo i sve će ti biti jasno. Doduše, ako si ti toliko siguran i ako ti moja logika nije promjenila mišljenje, onda igraj tiket, a ja ću da držim palčeve, pa ako prođe ima da častiš sačom
VIDI SVETOM FUDBALA VLADAJU FRANCUZI, PLATINI... BALTLER...I DRUGI.... i to je tako... nas nisu puno kacili jer smo pdrzali kandidaturu Platinija svojevremeno.... mi u kosarci imamo cuvenog Boru Stankovica koji nikada nije dao da nas sudije odstete... a to je danas u sportu najbitnije jer su svi manje vise egal...
Nocas je bilo burno u kafani
Jutro svima
Evo ide sve bolje i bolje u prognozama
Jutro svima
Evo ide sve bolje i bolje u prognozama
au rasprava još vam fali ovaj naš selektor Blažević
Dobro jutro svima
Dobro jutro svima
JAHORINA- Info Jahorina Forum
- Broj poruka : 2080
Godina : 54
Mjesto : JAHORINA
Hobi : SKIJANJE
Ski/Bord : ski
Datum upisa : 24.12.2008
suma.ker ::jes vala,, uh sto me boli glava od vina katastrofa
manje vina, manje vina..
Neko je zatisje danas, vjerojatno se vrse pripreme za
A iduci vikend po prognozama bi cak moglo biti otvorenje, ali ja cu igrati na sigurno pa doci onaj vikend poslije
Samo nek se prognoza ispuni, i neka samo tako nastavi mozda i imam neke sanse kad sam rekao da ce biti hrpa snijega za novu godinu
A iduci vikend po prognozama bi cak moglo biti otvorenje, ali ja cu igrati na sigurno pa doci onaj vikend poslije
Samo nek se prognoza ispuni, i neka samo tako nastavi mozda i imam neke sanse kad sam rekao da ce biti hrpa snijega za novu godinu
Odustao sam i ja od narednog vikenda...ali sledece nadam se snegu...
sve prazno na stolu! ko je onaj debeli što je sakrio stomak? hehhe
Strana 30 od 35 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35
Similar topics
» Kafana "Jahorina" - Zatvorena
» Prva Info Jahorina Kafana - Zatvorena
» Od 5. do 7. marta na Jahorini 8. međunarodno takmičenje u alpskom skijanju FIS kup
» Od 19. do 21. marta na Jahorini "Snowboard kup Jahorina 2010"
» Kafana "jahorinska mecava"
» Prva Info Jahorina Kafana - Zatvorena
» Od 5. do 7. marta na Jahorini 8. međunarodno takmičenje u alpskom skijanju FIS kup
» Od 19. do 21. marta na Jahorini "Snowboard kup Jahorina 2010"
» Kafana "jahorinska mecava"
Jahorinski Forum :: OFF TOPIC :: Kafana
Strana 30 od 35
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|