Kafana "Jahorina 2010" - Zatvorena
+10
info-jahorina
ado
gabrijelos
SVOXY
gagi
suma.ker
Hammer
alfa
ThunderBird
supra
14 posters
Jahorinski Forum :: OFF TOPIC :: Kafana
Strana 28 od 35
Strana 28 od 35 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 31 ... 35
Re: Kafana "Jahorina 2010" - Zatvorena
kakvo je vreme jos ce i sneg da udari...a ja jos ni zimske gume nisam otisao da stavim!Hammer ::jos samo treba neka g.vna da nam pocnu padati u NS !
Hammer ::jos samo treba neka g.vna da nam pocnu padati u NS !
Inace ... da vas pitam Novosađane ... planiram malo na ekskurziju do Novog Sada, jer sam se dosad uvjerio da ste ljudi i po ... pa da vas pitam:
- prosjecne cijene nocenja u hotelima?
- cijena klope?
- imal nekih mjesta za "normalnu" raju (rock fazoni) ... naravno bez turbofolka cica, mica, ceca, sejica, kokolinaa ... etc?
- ima'l Novi Sad neku lokalnu pivu?
Eto nadam se, da ce te imati bilo kakav info
Pozdrav
Slicno vam mogu pomoci na relaciji Sarajevo ali imam osjecaj, da vec imate sve potrebne informacije
ado- Member
- Broj poruka : 97
Mjesto : Sarajevo
Hobi : Kompjuteri i Snowboard
Ski/Bord : Blizzard Hero (vojnicka boja) :)
Datum upisa : 13.04.2009
ajde da odgovorimado ::Hammer ::jos samo treba neka g.vna da nam pocnu padati u NS !
Inace ... da vas pitam Novosađane ... planiram malo na ekskurziju do Novog Sada, jer sam se dosad uvjerio da ste ljudi i po ... pa da vas pitam:
- prosjecne cijene nocenja u hotelima?
- cijena klope?
- imal nekih mjesta za "normalnu" raju (rock fazoni) ... naravno bez turbofolka cica, mica, ceca, sejica, kokolinaa ... etc?
- ima'l Novi Sad neku lokalnu pivu?
Eto nadam se, da ce te imati bilo kakav info
Pozdrav
Slicno vam mogu pomoci na relaciji Sarajevo ali imam osjecaj, da vec imate sve potrebne informacije
nocenje ti je druze u hotelima oko 30-50 eura sa doruckom... otprilike... mada imas i niz prenocista po prihvatljivijim cenama
sto se tice cene su prihvatljive skroz , u restoranima je klopa od 5-8 eura i to dobrim... a iznenadio bih se koliko banjalickih i sarajevskih brzih cevabdzinica ima.. ko na bascarsiji... jbga bio rat pa se puno ljudi doselilo sa raznim tradicionalnim specijalitetima
Ne bi verovao da imamo i odlicnu Jagnjetinu... jos bolju nisam jeo nego sto je u jednom restoranu Knin!
za izlaske u rok i slicnom fazonu imas poprilicno mesta... otprilike 50- 50 normalna mesta 50 narodnjaci , kazu da je Najaci grad za izlaske u Srbiji a i sire
Sto se tice pive celarevsko lav pivo je u fakticki novosadsko jer je celarevo 24 km od Novog Sada a ono je pod patronatom Kalzberga i dobro je!
i naravno kad budes dolazio javi se da se vidimo!
I da jos napomenem da je najaci dan za izzlazak cetvrtak , jer su vikendom guzve i mladja raja... tako da uzmes produzeni vikend!
Poslednji izmenio suma.ker dana Decembar 2nd 2009, 17:58, izmenjeno ukupno 1 puta
cene nocenja u hotelima su šarene, preporučujem ti da na na internetu potražiš prezentacije hotela i direktno proveriš cene...
cena klope sve zavisi gde jedeš, neki brzi restorani od 4-5 maraka ali u proseku nije skupa hrana
ulica leze teleckog garantuje odlican provod, preporucujem lokale "lazino tele", "london" ....koji radnim danima imaju zivu svirku...
lokalne pive...e sad je to diskutabilno...u navedenim lokalima se toci jelen, lav, tuborg...a za neko domace lokalno pivo (tipa u austriji i nemackoj) nema da ja znam
cena klope sve zavisi gde jedeš, neki brzi restorani od 4-5 maraka ali u proseku nije skupa hrana
ulica leze teleckog garantuje odlican provod, preporucujem lokale "lazino tele", "london" ....koji radnim danima imaju zivu svirku...
lokalne pive...e sad je to diskutabilno...u navedenim lokalima se toci jelen, lav, tuborg...a za neko domace lokalno pivo (tipa u austriji i nemackoj) nema da ja znam
samo dodajem za izlaske...nedelja, ponedeljak, sreda i cetvrtak su vrlo interesantni i odlicni za provod...kad je u pitanju vikend onda ima gomila cica...koje su Uppppppfffffff dobre
Hammeru ako ti mlada prcita komentar za cice najebo siHammer ::samo dodajem za izlaske...nedelja, ponedeljak, sreda i cetvrtak su vrlo interesantni i odlicni za provod...kad je u pitanju vikend onda ima gomila cica...koje su Uppppppfffffff dobre
Srecom pa nije ljubitelj skijanja, a nema je na forumu....a nece me ubiti, bar se nadam
tačno posle ovoga i ja razmišljam da se spakujem i put pod noge ka Novom sadu ...
JAHORINA- Info Jahorina Forum
- Broj poruka : 2080
Godina : 54
Mjesto : JAHORINA
Hobi : SKIJANJE
Ski/Bord : ski
Datum upisa : 24.12.2008
Hammer ::Srecom pa nije ljubitelj skijanja, a nema je na forumu....a nece me ubiti, bar se nadam
Znači još malo i završavaš sa karijerom..... Ubuduće nema bordanja i zimovanja..
JAHORINA ::Hammer ::Srecom pa nije ljubitelj skijanja, a nema je na forumu....a nece me ubiti, bar se nadam
Znači još malo i završavaš sa karijerom..... Ubuduće nema bordanja i zimovanja..
a ne, imamo dogovor....ja bordam, a ona kuva, sanka se ili skita po Jahorini i Sarajevu.....
Hammer ::JAHORINA ::Hammer ::Srecom pa nije ljubitelj skijanja, a nema je na forumu....a nece me ubiti, bar se nadam
a ne, imamo dogovor....ja bordam, a ona kuva, sanka se ili skita po Jahorini i Sarajevu.....
to može jednu sezonu al onda piši gotovo
mislim ja da ce mlada da se sanka hammer ce da vuce te iste sanke ... tako je to prvih par godina braka(mraka)JAHORINA ::Hammer ::JAHORINA ::Hammer ::Srecom pa nije ljubitelj skijanja, a nema je na forumu....a nece me ubiti, bar se nadam
to može jednu sezonu al onda piši gotovo
eto i Supru kako je stisla ista muka ni za racunarom ga nema a ne tek na Jahorini....
joj nebi im bio u koži
ni ja dok ne preleze sve decije bolesti braka ...hihihhiJAHORINA ::joj nebi im bio u koži
kad ove postove nađemo za par godina hehehehe al se nekada dobro bordalo hahahhaha
e jbg....vi iskusni treba da savetujete nas koji upljovaljavamo u b(M)racne vode
Hammer ::e jbg....vi iskusni treba da savetujete nas koji upljovaljavamo u b(M)racne vode
pa upravo to i radimo .. Savjetujemo vas da na vrijeme i mirnim putem bacite bord...
tako je druze,evo ja na svom bordu peglam pelene...
gagi- Jahorina | Info Forum
- Broj poruka : 963
Ski/Bord : bord
Nema bordanja, nema rakije, nema snega....zasto se onda i zenim? Da li bar ima sexa ili je i tu mrka kapa?
Hammer ::Nema bordanja, nema rakije, nema snega....zasto se onda i zenim? Da li bar ima sexa ili je i tu mrka kapa?
e to je tek rak rana tabu tema
Joj pa vi mene odgovarate, ako mlada sazna ima prvo da zapali mene pa onda ..
e šta ti misliš da se izvučeš kada smo mi to proživili proživi i ti, što bi ti bio bolji od nas,,,,
PS Primio sam PP hvala
PS Primio sam PP hvala
A necu se izvuci, samo moram malo da lajem
za PS nema na cemu, probacemo da saznamo i ko je zaduzen...
za PS nema na cemu, probacemo da saznamo i ko je zaduzen...
kakav si ti kralj Gagi!gagi ::tako je druze,evo ja na svom bordu peglam pelene...
Strana 28 od 35 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 31 ... 35
Similar topics
» Kafana "Jahorina" - Zatvorena
» Prva Info Jahorina Kafana - Zatvorena
» Od 5. do 7. marta na Jahorini 8. međunarodno takmičenje u alpskom skijanju FIS kup
» Od 19. do 21. marta na Jahorini "Snowboard kup Jahorina 2010"
» Kafana "jahorinska mecava"
» Prva Info Jahorina Kafana - Zatvorena
» Od 5. do 7. marta na Jahorini 8. međunarodno takmičenje u alpskom skijanju FIS kup
» Od 19. do 21. marta na Jahorini "Snowboard kup Jahorina 2010"
» Kafana "jahorinska mecava"
Jahorinski Forum :: OFF TOPIC :: Kafana
Strana 28 od 35
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|