Kafana "Jahorina 2010" - Zatvorena
+10
info-jahorina
ado
gabrijelos
SVOXY
gagi
suma.ker
Hammer
alfa
ThunderBird
supra
14 posters
Jahorinski Forum :: OFF TOPIC :: Kafana
Strana 13 od 35
Strana 13 od 35 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 35
Re: Kafana "Jahorina 2010" - Zatvorena
testiranje je sirok pojam
zidoo- Member
- Broj poruka : 103
Ski/Bord : Ride Agenda
Datum upisa : 19.01.2009
posto je obljavljen ski pas z a ovu god cisto da napravite poredjenje u regionu ... kopaonik sa 6 novih cetvoroseda sa 4 osnezene staze sa topovima staze sa ukupno 20zicara i 40km staza novim ratracima nema toliku cenu... cene su izeazene u dinarima a 93 din su 1 euro! zakljucite da li su ovi normalni iz OC . Namerno pisem u kafani jer smo tu svi nasi sa nikakvom losom namerom sem da mi se cini da ce dosta ljudi biti neprijatno iznenadjeni
to si mogao slobodno da napišeš u temi "skipass 2010" jer je to tvoje mišljenje/poređenje koje na ovom forumu ima mjesta.
nema veze... ne bi da pravim anti kampanju!.. ovo je prica iz kafane]supra ::to si mogao slobodno da napišeš u temi "skipass 2010" jer je to tvoje mišljenje/poređenje koje na ovom forumu ima mjesta.
suma.ker ::nema veze... ne bi da pravim anti kampanju!.. ovo je prica iz kafane]supra ::to si mogao slobodno da napišeš u temi "skipass 2010" jer je to tvoje mišljenje/poređenje koje na ovom forumu ima mjesta.
Ja sam isto za to da svako kaže ono što misli i to tamo gdje je tema ... Samo tako možemo napred..
JAHORINA- Info Jahorina Forum
- Broj poruka : 2080
Godina : 54
Mjesto : JAHORINA
Hobi : SKIJANJE
Ski/Bord : ski
Datum upisa : 24.12.2008
ok.. ja Dolazim na Jahorinu jer je volim i meni licno nije problem da platim tu cenu ali mislim da je ovo preterana cena shodno pre svega materijalnoj moci lokalnog stanovnistva a i regiona!
Evo provjerio sam.
Dnevna ski karta na Kopu košta oko 20.50€ a na Jahorini 20.00€.
To da Kop ima bolju infrastrukturu to stoji, ali mislim da se ta dva skijališta ne mogu porediti. Meni su kao borderu slađi 20 km na Jahorini nego 40 km na Kopaoniku.
Mislim da bi bilo najbolje napraviti poređenje svega, kao što je smještaj, hrana, piće, skipass, udaljenost od grada, put.. itd.
Dnevna ski karta na Kopu košta oko 20.50€ a na Jahorini 20.00€.
To da Kop ima bolju infrastrukturu to stoji, ali mislim da se ta dva skijališta ne mogu porediti. Meni su kao borderu slađi 20 km na Jahorini nego 40 km na Kopaoniku.
Mislim da bi bilo najbolje napraviti poređenje svega, kao što je smještaj, hrana, piće, skipass, udaljenost od grada, put.. itd.
nnennene... naravno da je Jasa bolja planina sama po sebi sa boljim padinama ali mi kroz ski pas placamo infrastrukturu... struju ljude zice odrzavanje ma sve zivo bukvalno...vezano za staze i oko njih cak i osnezavanje! e tu je problem. uporedbe jednog i drugog... inace cene su veruj mi indeticne... sem na par mesta za snobove gde sisaju... a takvih mesta ima na svakoj planini! mislim da je OC precenio svoju vrednost karte u odnosu sta pruza to je cela poenta!!!! inace i na ovu cenu ski pasa ima velikih zalbi skijasa iz regiona tako da postoji peticija koju je potpislo veruj mi oko 1500 ljudi da se smanj cena
http://www.infokop.net/peticija/potpisnici.html
http://www.infokop.net/peticija/potpisnici.html
Nisam bio na Kopu ali za usporedbu, Sljeme ima 3-4 staze ukupno 4km staza jedan trosjed i dnevni ski pass je 150kn iliti 20,5€
Nema ni dusu ko Jahorina, zaostaje i kolicinom staza, jedino sto vrijedi je crveni spustu gdje se vozi svj. kup i sto imas sansu kad zavrse te utrke voziti se po stazi koja bude kao sto je engleski travnjak u nogometu i vrhunska rasvjeta za nocno
Nema ni dusu ko Jahorina, zaostaje i kolicinom staza, jedino sto vrijedi je crveni spustu gdje se vozi svj. kup i sto imas sansu kad zavrse te utrke voziti se po stazi koja bude kao sto je engleski travnjak u nogometu i vrhunska rasvjeta za nocno
vidi Gabri Sjeme je izletste pored Zagreba i to je nesto vislje brdo od Fruske gore pored NS-a, to je vikend varijanta sa vestackim snegom pa i mora da kosta !!! garantujem ti da tu radnim danom nema zive duse!gabrijelos ::Nisam bio na Kopu ali za usporedbu, Sljeme ima 3-4 staze ukupno 4km staza jedan trosjed i dnevni ski pass je 150kn iliti 20,5€
cim je vikend varijanta ono mora da kosta...a i brate pa kod vas je kutija cigareta 6-7 eura onda i njije problem dati za rekreaciju 3 kutije cigareta... drugaciji je standard Cro i BiH ... plate , cigarete,gorivo... pa samim tim i ski pas bi se trebao razlikovati u ceni!
Je, sto se tice standarda onda moram razdvojiti zagreb i ostatk HR, zagreb je najbogatiji
Ali prije godinu dana je ski pass bio 75kn ili 10€, mozda je to i premalo s obzirom na tehnologiju koja je tamo zbog svjetskog kupa na top razini ali 20€ je previse
Ali hocu reci da je cijena relativna stvar, jer nekad i placas marku kao npr kod auta ili robe
Ako skijas na sljemenu mozes reci da si skijao na stazi gdje voze najbolji skijasi, ili na Jahorini da si vozio na mjestu olimpijade
Puno je tu raznih utjecaja da nama ne preostaje nista drugo nego platiti ako hocemo skijati
Ali prije godinu dana je ski pass bio 75kn ili 10€, mozda je to i premalo s obzirom na tehnologiju koja je tamo zbog svjetskog kupa na top razini ali 20€ je previse
Ali hocu reci da je cijena relativna stvar, jer nekad i placas marku kao npr kod auta ili robe
Ako skijas na sljemenu mozes reci da si skijao na stazi gdje voze najbolji skijasi, ili na Jahorini da si vozio na mjestu olimpijade
Puno je tu raznih utjecaja da nama ne preostaje nista drugo nego platiti ako hocemo skijati
suma.ker ::posto je obljavljen ski pas z a ovu god cisto da napravite poredjenje u regionu ... kopaonik sa 6 novih cetvoroseda sa 4 osnezene staze sa topovima staze sa ukupno 20zicara i 40km staza novim ratracima nema toliku cenu... cene su izeazene u dinarima a 93 din su 1 euro! zakljucite da li su ovi normalni iz OC . Namerno pisem u kafani jer smo tu svi nasi sa nikakvom losom namerom sem da mi se cini da ce dosta ljudi biti neprijatno iznenadjeni
Ko što smo ti već rekli, imaš pravo da izneseš svoje mišljenje, a od sada imaš i gdje: Kritike i loša iskustva
Pozz, nisam vas zaboravio
ThunderBird- Senior Member
- Broj poruka : 494
Godina : 37
Mjesto : Derventa
Hobi : Bike, Bord, Photo
Ski/Bord : Daska 4 life
Datum upisa : 03.03.2009
Evo jošššš se kezim hahahahaha.... svaka čast....
Kako ga samo nisam video prije a ne skidam se sa neta.. haha
Kako ga samo nisam video prije a ne skidam se sa neta.. haha
meni nije potreban univerzalni koristiću ga ne jednom aparatu.
Strana 13 od 35 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 35
Similar topics
» Kafana "Jahorina" - Zatvorena
» Prva Info Jahorina Kafana - Zatvorena
» Od 5. do 7. marta na Jahorini 8. međunarodno takmičenje u alpskom skijanju FIS kup
» Od 19. do 21. marta na Jahorini "Snowboard kup Jahorina 2010"
» Kafana "jahorinska mecava"
» Prva Info Jahorina Kafana - Zatvorena
» Od 5. do 7. marta na Jahorini 8. međunarodno takmičenje u alpskom skijanju FIS kup
» Od 19. do 21. marta na Jahorini "Snowboard kup Jahorina 2010"
» Kafana "jahorinska mecava"
Jahorinski Forum :: OFF TOPIC :: Kafana
Strana 13 od 35
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|