Kafana "Jahorina" - Zatvorena
+14
info-jahorina
xeme
SVOXY
freestyle
alfa
K.L.F.
shaolin_master
ThunderBird
gabrijelos
marija
gagi
suma.ker
JAHORINA
supra
18 posters
Jahorinski Forum :: OFF TOPIC :: Kafana
Strana 4 od 30
Strana 4 od 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30
Re: Kafana "Jahorina" - Zatvorena
Sto se tice automobila moje misljenje je da je najbolji auto - sluzbeni auto !!! bilo kog proizvodjaca!
evo me evoo umoran posle gotovo 2,500 km od Osjeka preko Budimpešte, Banske bistrice, Brna. Praga, Beča, Gradca, Maribora, Splita, Mekovića do moje kućeeee E baš sam umoran al vrijedilo je
JAHORINA- Info Jahorina Forum
- Broj poruka : 2080
Godina : 54
Mjesto : JAHORINA
Hobi : SKIJANJE
Ski/Bord : ski
Datum upisa : 24.12.2008
Pariz Dakar promenio marsutuJAHORINA ::evo me evoo umoran posle gotovo 2,500 km od Osjeka preko Budimpešte, Banske bistrice, Brna. Praga, Beča, Gradca, Maribora, Splita, Mekovića do moje kućeeee E baš sam umoran al vrijedilo je
dobro jutro
alfa- Full Member
- Broj poruka : 368
Datum upisa : 25.12.2008
pa gdje si Alfe, mora da si našao dobar restoran ili pečenjaru pa te nema. Znaš otkada se nismo čuli
veliki pozdrav Jahorina... ja sam prosle sedmice malo hodao(ne bas kao ti) ali zadovoljan...Mecavnik,Jokino vrelo i Zlatibor...evo dogovaramo se malo na rafting pa jedva cekam da se malo opustim uz sac,pecenje,pastrmku...ti bio poslom ili...?
alfa- Full Member
alfa ::veliki pozdrav Jahorina... ja sam prosle sedmice malo hodao(ne bas kao ti) ali zadovoljan...Mecavnik,Jokino vrelo i Zlatibor...evo dogovaramo se malo na rafting pa jedva cekam da se malo opustim uz sac,pecenje,pastrmku...ti bio poslom ili...?
ugodno sa korisnim ,, planirate splavarenje Tarom e to je super ako trebate pomoć oko toga zovi imam drugara koji ima sve potrebno ...
supra ::i kada se stabilizuje situacija ne možeš jedan opel porediti sa audijem, toyotom, subaru... da ne ne pričam sa bmw itd... možeš da ga porediš možda sa škodom!
Bez ljutnje, ta bolest koju ti imaš se zove "badge-snob" patiš od marki...
ThunderBird- Senior Member
- Broj poruka : 494
Godina : 37
Mjesto : Derventa
Hobi : Bike, Bord, Photo
Ski/Bord : Daska 4 life
Datum upisa : 03.03.2009
JAHORINA ::alfa ::veliki pozdrav Jahorina... ja sam prosle sedmice malo hodao(ne bas kao ti) ali zadovoljan...Mecavnik,Jokino vrelo i Zlatibor...evo dogovaramo se malo na rafting pa jedva cekam da se malo opustim uz sac,pecenje,pastrmku...ti bio poslom ili...?
ugodno sa korisnim ,, planirate splavarenje Tarom e to je super ako trebate pomoć oko toga zovi imam drugara koji ima sve potrebno ...
Hvala druze ali mi smo dole u kampu vec par godina po nekoliko puta...uglavnom smo kod brace Celasan ali sam obisao i druge kampove...od opreme volim da nosim samo stomak a kruskom se snabdevamo u Foci kod prijatelja da se ima za camac...malo se izgubilo na kilazi pa da se popravim
sreo sam i Gagia na tenisu pre nekoliko dana i mislio da ga izazovem da igramo u neko pecenje ali moram priznati da je bolji ovako odokativnom metodom pa se nisam usudio da mu to predlozim
trebao sam ovaj vikend biti na Jahorini ali su me zeznuli na poslu pa mi bas krivo...uglavnom ako budem dolazio u narednom periodu javljam se da se vidimo i popijemo po jednu krusku...dve
alfa- Full Member
e nek si mu rekao on i njegova tojota
alfa ::JAHORINA ::alfa ::veliki pozdrav Jahorina... ja sam prosle sedmice malo hodao(ne bas kao ti) ali zadovoljan...Mecavnik,Jokino vrelo i Zlatibor...evo dogovaramo se malo na rafting pa jedva cekam da se malo opustim uz sac,pecenje,pastrmku...ti bio poslom ili...?
Hvala druze ali mi smo dole u kampu vec par godina po nekoliko puta...uglavnom smo kod brace Celasan ali sam obisao i druge kampove...od opreme volim da nosim samo stomak a kruskom se snabdevamo u Foci kod prijatelja da se ima za camac...malo se izgubilo na kilazi pa da se popravim
sreo sam i Gagia na tenisu pre nekoliko dana i mislio da ga izazovem da igramo u neko pecenje ali moram priznati da je bolji ovako odokativnom metodom pa se nisam usudio da mu to predlozim
trebao sam ovaj vikend biti na Jahorini ali su me zeznuli na poslu pa mi bas krivo...uglavnom ako budem dolazio u narednom periodu javljam se da se vidimo i popijemo po jednu krusku...dve
dogovoreno ja sam sada tu stalno
:buehehe: :buehehe: :buehehe:
alfa- Full Member
Dobro jutro...
T se sinoć ubio k'o zvono... do te mjere da mi je radni dan trajao od 6 do 10 i onda sam otišao kući... legao i spavao do sada...
T se sinoć ubio k'o zvono... do te mjere da mi je radni dan trajao od 6 do 10 i onda sam otišao kući... legao i spavao do sada...
dobro jutro
Dobro jutro
Malo kasnim s pisanjem ali sam vas obisao jutros
sta da kazem poslovi :updowned6:
Malo kasnim s pisanjem ali sam vas obisao jutros
sta da kazem poslovi :updowned6:
Dobro veče
gagi- Jahorina | Info Forum
- Broj poruka : 963
Ski/Bord : bord
Veče kolezi
Jutro radni narode...
Strana 4 od 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30
Similar topics
» Kafana "Jahorina 2010" - Zatvorena
» Prva Info Jahorina Kafana - Zatvorena
» Kafana "jahorinska mecava"
» Dobro došli u Kafanu "Dobro jutro" - Zatvorena
» Od 5. do 7. marta na Jahorini 8. međunarodno takmičenje u alpskom skijanju FIS kup
» Prva Info Jahorina Kafana - Zatvorena
» Kafana "jahorinska mecava"
» Dobro došli u Kafanu "Dobro jutro" - Zatvorena
» Od 5. do 7. marta na Jahorini 8. međunarodno takmičenje u alpskom skijanju FIS kup
Jahorinski Forum :: OFF TOPIC :: Kafana
Strana 4 od 30
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|